Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

15 nov. 2010

Optreden van bariton Vincent Willemyns

 

Heel wat van ons zullen zich Vincent Willemyns nog herinneren als de Belg die optrad in het Nederlandse muzikale programma ‘Una Voce Particolare’ o.l.v. Ernst Daniël Schmidt, waar hij laureaat werd uit 600 kandidaten en dit met zijn musicalnummer ‘The Impossible Dream’ van Mich Leigh.

Vincent Willemyns is studentenpsycholoog en stafmedewerker aan de Hogeschool Gent, maar het zingen zit hem in het bloed.

Jaarlijks geeft hij talloze optredens zowel bij privéfeesten als bij culturele- en senioren verenigingen. Zijn zangrepertoire bevat sfeervolle evergreens van de jaren ’60 en ’70, zoals Frank Sinatra, Charles Aznavour, Tom Jones, Engelbert Humperdinck, Dean Martin, Elvis Presley, Julio Iglesias, …

Meer klassieke nummers zoals O Sole Mio, Granada en andere bekende songs in het Engels, Frans, Spaans en Nederlands, staan ook op zijn repertoire.

Ieder optreden is voor deze zanger steeds opnieuw een doorleefd engagement om een aangenaam en ontspannend moment te bezorgen aan zijn toehoorders, met verfrissende emoties en mooie warme herinneringen.