3 september 2019

Start van het werkjaar met violist Stijn Vande Voorde

Hoe kunnen we het nieuwe werkjaar beter inzetten dan met een spetterend muzikaal optreden?  Violist Stijn Vande Voorde bezorgt ons een heerlijke namiddag vol muziek.

Hij formuleert het zelf zo:

"Mijn leven is helemaal veranderd toen ik op 12- jarige leeftijd naar een concert van de Nederlandse violist Rieu ging. Vanaf dat moment ben ik de wereld van de viool gaan verkennen.

Wie had ooit gedacht dat ik nu op 24-jarige leeftijd zelf een 180 tal shows mag geven per jaar in België en Nederland ! Mensen een onvergetelijk optreden geven is telkens mijn levensdoel."

Deze namiddag nemen we ook afscheid van enkele bestuursleden en stellen we jullie het vernieuwde bestuur voor.

Naar goede gewoonte drinken we ook een glaasje op het welslagen van het werkjaar !

Welkom aan iedereen!